Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Varken

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Ridderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

Verwennen en verwend worden. Dat is waar het bij een Weegschaal-Varken in het leven om lijkt te draaien. Het zijn genotzuchtige mensen die houden van alle goede dingen in het leven. De alledaagse dingen zijn voor een Weegschaal-Varken zaken die alleen maar nodig zijn om de dingen te doen die echt leuk zijn: goed gezelschap, goed eten, goede gesprekken, goede seks.

Een Weegschaal-Varken is eerlijk en beschaafd. In zijn werk is hij nauwgezet en efficient. Hij is charmant en eigenwijs. Een Weegschaal-Varken is bovendien creatief en zinnelijk. Wel heeft hij last van een neiging om te twijfelen en kan hij enorm humeurig zijn tegen zijn omgeving. Wie op het verkeerde moment in de buurt is van een Weegschaal-Varken kan de wind van voren krijgen. Ook is hij wraakzuchtig tegen mensen die hem iets misdaan hebben.

Beminnen is dat wat een Weegschaal-Varken als beste kan. Vrien doen ze vol overgave, met hart en ziel. In een relatie zijn zij toegewijd, exclusief en trouw aan hun partner. In hun relatie is hun relatie met hun partner hetgene wat het belangrijkste is. Alles is hier ondergeschikt aan. Ze offeren zich op aan hun partner.