Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Tijger

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

Een Weegschaal-Tijger wil indruk maken en bij anderen in de smaak vallen. Hij is charismatisch en aantrekkelijk en weet hoe hij die eigenschappen in moet zetten om zijn doel te bereiken. Manipulatief? Misschien een beetje, maar met zijn charmes weet een Weegschaal-Tijger ermee weg te komen. Diep van binnen zijn het twijfelaars, maar naar de wereld toe presenteren zij zich als zelfverzekerd en sterk, en dat is niet eens zo heel erg overdreven, want ze barsten van de levenskracht.

Een Weegschaal-Tijger kan autoritair over komen. Vooral op de momenten dat hij zijn zin niet krijgt. Dan kan zijn hang naar macht en geheime dominantie naar voren treden. Een Weegschaal-Tijger wordt soms geplaagd door haar eigen opvliegendheid, maar het ontbreekt hem niet aan verfijning en hij heeft een neus voor een elegante oplossing waarmee hij de problemen die hij zelf veroorzaakt heeft weer achter zich laat.

In de liefde is een Weegschaal-Os iemand die enorm erotisch en opwindend zijn, maar in een relatie draait niet alles om geweldige seks alleen. Ze zijn in een relatie beminnelijk en sensueel. Ook tonen ze in hun relatie aan hun partner vaak wel de kwetsbaarheid die ze verder in hun leven proberen te verbergen.