Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Slang

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

Een Weegschaal-Slang is aantrekkelijk en charmant, maar tegelijkertijd is dit ook iemand die eigenzinnig en koppig kan zijn. Ze proberen hun zin te krijgen en om anderen naar hun pijpenm te laten dansen. Maar over het algemeen is een Weegschaal-Slang iemand die zachtmoedig in het leven staat en die niets doet om een ander te beschadigen. Als het niet hoeft. Door hun eigenzinnigheid kunnen ze soms arrogant overkomen.

Een Weegschaal-Slang leeft volgens zijn gevoel en zijn intuitie. Helder nadenken kan hij ook, maar beslissingen neemt hij het liefst op basis van zijn gevoel. Een Weegschaal-Slang is spiritueel en beschikt vaak over helderziende gaven. In vroeger eeuwen zouden ze een makkelijk slachtoffer zijn geweest om op de brandstapel te belanden. Een Weegschaal-Slang is menslievend en heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze zijn idealistisch en vrijgevig.

In de liefde is een Weegschaal-Slang iemand die overlopen van liefde en sensualiteit. Ze zijn sexy en hun libido is meestal bovengemiddeld. In een relatie zijn zij toegewijde partners, zolang hun partner aan hun verlangens voldoet. Ze zijn ondeugend en ondanks hun luiheid kun je veel plezier met ze beleven.