Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Paard

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

Een Weegschaal-Paard is overtuigend en charmant. Het is een evenwichtige persoonlijkheid die ervan houdt om in de belangstelling te staan. Het is niet iemand die opgaat in de achtergrond. Als je een Weegschaal-Paard hebt ontmoet, dan blijft die herinnering je wel bij. Een Weegschaal-Paard mag dan krachtig overkomen, tegelijkertijd is het een onverbetelijke twijfelaar voor wie het nemen van een beslissing soms een bijna niet te nemen hindernis is.

Een Weegschaal-Paard koppelt stijl aan zachtmoedigheid. Daardoor zijn ze makkelijk om mee om te gaan. Ze kunnen manipulatief zijn, maar eerder zijn ze open en recht door zee. Hij kan egoistisch zijn, maar hij streeft naar rechtvaardigheid. Hij heeft een aanstekelijk enthousiasme en is praktisch ingesteld. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

In de liefde is een Weegschaal-Paard iemand die hartstocht vaak belangrijker vindt dan tederheid. Hij is sensueel en verleidelijk en hij flirt graag. In bed kan hij overdonderend zijn. In een relatie is hij iemand die moeite kan hebben om zijn partner gelijkwaardig te behandelen. Hij neemt liever zelf alle teugels in handen. Dat kan nog weleens leiden tot conflicten.