Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Os

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Doelbewust Halsstarrig IJverig Stabiel Integer Vernieuwend Wraakzuchtig Vernieuwend

Een Weegschaal-Os is een vat van tegenstrijdigheden. De zachtmoedige kant van de Weegschaal botst op de wraakzuchtige starheid van de Os en de gemakszucht van de Weegschaal staat haaks op de ijver van de Os. Maar tegelijkertijd is een Weegschaal-Os ook iemand die ondanks al die grillen een stabiele en evenwichtige persoonlijkheid is. Het is iemand die veel ups en downs meemaakt, maar ook iemand die uiteindelijk sterk genoeg is om dat allemaal aan te kunnen.

Een Weegschaal-Os is een geboren verteller, die genoeg meemaakt om uren achter elkaar door te praten. Toch is hij geen nachtvlinder of iemand van wilde feesten, daarvoor is een Weegschaal-Os meestal te serieus. Een Weegschaal praat veel maar denkt niet goed na over de dingen die hij zegt. Een Os zegt niet veel en denkt daar wel goed overna. Een Weegschaal-Os is dan ook meestal iemand die de juiste dingen op het juiste moment weet te zeggen.

In de liefde is een Weegschaal-Os iemand die in een relatie meestal een kokende ketel vol emoties en verlangens meeneemt. Zowel positief als negatief. Als bedpartner is een Weegschaal-Os dartel en speels, maar in een relatie kan hij manipulatief en ruziezoekend zijn. Het hoort nu eenmaal allemaal bij deze gecompliceerde, maar daardoor ook interessante en levende persoonlijkheid.