Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Konijn

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

Een Weegschaal-Konijn is iemand die smaakvol en elegant in het leven staat. Ze houden van mooie dingen en proberen om alle ellende in het leven heen te komen. Daardoor is een Weegschaal-Konijn iemand die uiterst voorzichtig, misschien zelfs bang in het leven staat. Risico's proberen ze te vermijden en aangezien ze ook niet zo erg goed zijn in het nemen van beslissingen, kan een Weegschaal-Konijn een beetje afhankelijk overkomen.

Maar een Weegschaal-Konijn is vooral ook iemand die zijn eigen gevoeligheid weet te gebruiken voor goede dingen. Ze zijn enorm sociaal en omdat ze een antenne hebben voor problemen, zijn ze erg goed in conflictbemiddeling en andere zaken waar zij gebruik kunnen maken van hun tact en hun diplomatie. Een Weegschaal-Konijn is vooral ook erg aardig. Het is iemand die vanwege die zachtaardigheid soms moeite lijkt te hebben om overeind te blijven in deze harde maatschappij, maar dat is slechts schijn, want over het algemeen is een Weegschaal-Konijn wel een sterke persoonlijkheid die je niet snel omver blaast.

In de liefde is een Weegschaal-Konijn iemand die volledig in zijn element is. Samen met een partner genieten van de goede dingen die het leven te bieden heeft is voor een Weegschaal-Konijn het summum van geluk. Vrijen met een Weegschaal-Konijn is vaak erg leuk. Ze zijn seksueel en teder. Bovendien zijn ze speels en houden ze van experimenteren.