Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Hond

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Standvastig Heldhaftig Degelijk Intelligent Moralistisch Tactloos Verwaand Cynisch

Dit zijn menslievende types die zich niet zo heel erg druk maken en die vooral genieten van de mooie dingen in het leven. Het zijn fijne vrienden. Ze zijn zachtaardig, hartelijk en hebben de neiging om conflicten te vermijden. Een Weegschaal-Hond is iemand die wel enorm kunnen mopperen, maar ze verwachten niet dat hun gemopper leidt tot verandering. Ze mopperen voor de lol. Maar waag het niet om kritiek op een Weegschaal-Hond te hebben, want daar kunnen ze slecht tegen.

Een Weegschaal-Hond is helder en recht door zee en leeft volgens ouderwetse normen en waarden. Hij kan goed luisteren en is goed in staat anderen te helpen met hun problemen. Zelf heeft hij daar een stuk meer moeite mee, want een Weegschaal-Hond heeft de neiging om te twijfelen waar het zijn eigen leven betreft. Hij is principieel, en trouw aan zijn principes. In die zin kan hij koppig en eigenwijs zijn.

In de liefde is een Weegschaal-Hond iemand die genotzuchtig is en die in een relatie veel te geven hebben. Wel kunnen ze terugdeinsen voor al te grote intimiteit. Ze zijn misschien soms iets te zelfstandig om mee samen te leven. In bed is een Weegschaal-Hond iemand die niet houdt van vreemde fratsen, maar het is wel iemand die houdt van urenlang vrijen.