Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Haan

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

Hoge toppen en diepe dalen. Dat is het leven van een Weegschaal-Haan in een notedop. Ze willen niets liever dan een rustig en stabiel leventje, maar op een of andere manier krijgen ze dat niet voor elkaar. De veerkracht van de Haan zorgt er gelukkig voor dat een Weegschaal-Haan zelfs de grootste problemen kan overwinnen.

Een Weegschaal-Haan is energiek en oprecht. De charme van de Weegschaal maakt de bazigheid van de Haan onschadelijk. Hij is daardoor bescheiden en populair. Een Weegschaal-Haan is niet bang voor conflicten. Bovendien kan hij een beetje arrogant overkomen. Een Weegschaal-Haan zal niet snel toegeven dat hij iets niet weet. Een Weegschaal-Haan kan over het algemeen niet zo goed met geld omgaan. Hij heeft altijd tet weinig.

In de liefde is een Weegschaal-Haan iemand die zijn partner wil liefhebben en respecteren. Hij heeft veel toewijding en vertrouwen te bieden, maar geeft het niet zomaar weg. In een relatie is hij zachtmoedig en teder, zolang hij met zijn partner op dezelfde golflengte zit. Zijn er problemen, dan is een Weegschaal-Haan een koppige tegenstander die maar moeilijk water bij de wijn kan doen.