Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Geit

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

Een Weegschaal-Geit komt meestal over als tere, overgevoelige persoonlijkheid. Ten onrechte, want hoewel hij gevoelig is, is hij buigzaam als riet. Dit is iemand die niet snel opgeeft en die zich wel redt. Het grootste probleem van een Weegschaal-Geit is niet zijn gevoeligheid maar zijn onzekerheid. Altijd twijfelt hij aan zichzelf en zijn omgeving. Als hij dit weet te overwinnen is het echter een evenwichtige en charmante persoonlijkheid die houdt van de goede dingen in het leven.

Een Weegschaal-Geit is ambitieus, al worden ze soms geplaagd door doemdenkerij over eigen falen. Ze zijn veelzijdig en kunnen zich daardoor niet goed op grote projecten concentreren. Ze zijn vindingrijk en weten overal wel een mouw aan te passen. Ze zijn sociaal en vinden het prettig als anderen hen helpen met hun problemen. Ze zijn spiritueel aangelegd, maar hebben wel de neiging om geraakt te worden door bijvoorbeeld een horoscoop die ze niet bevalt.

In de liefde is een Weegschaal-Geit helemaal in zijn element. Hij is geboren voor een relatie. Een Weegschaal-Geit voelt als single altijd het gemis van een relatie. Omdat ze niet graag alleen zijn, komen ze soms in een verkeerde relatie terecht. Een Weegschaal -Geit zwelgt in romantiek. Tederheid is zijn eten en drinken. Ze zijn dol op buitenissige en een tikkeltje excentrieke mensen.