Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Weegschaal-Aap

Steekwoorden:
Idealistisch Genotzuchtig Charmant Zachtmoedig Manipulerend Evenwichtig Besluiteloos Esthetisch Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

Een Weegschaal-Aap is een actieve en energieke persoonlijkheid die opleeft als hij met andere mensen samenleeft. Hij is aardig en communicatief sterk. De evenwichtigheid en zachtmoedigheid van de Weegschaal tempert de neiging tot bedrog en misleiding die iedere Aap in zich meedraagt. Het resultaat is een enthousiaste en charmante persoonlijkheid die slim en speels door het leven dansen.

Dat betekent echter niet dat een Weegschaal-Aap weigert om de problemen in zijn leven te zien. Het is alleen zo dat een Weegschaal-Aap slim en sluw genoeg is om die problemen al improviserend op te lossen. Wel kunnen ze last hebben van twijfel over de dingen die ze gedaan hebben en daardoor met een gevoel van spijt opgezadeld worden. Ook kan hij last hebben van voldoende zelfvertrouwen. Dat is vaak het gevolg van een laag zelfbeeld.

In de liefde is een Weegschaal-Aap iemand die in een relatie vooral op zoek is naar evenwicht. En naar bevestiging, want een Weegschaal-Aap is een beetje onzeker in de liefde. Zin partner moet daardoor vaak bewijzen dat hij nog werkelijk van hem houdt. Een Weegschal-Aap is iemand die naar hartelust liefheeft, maar die in bed nogal eens egoistisch kan zijn.