Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Varken

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Ridderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

De openheid en vrijmoedigheid van de Waterman, ontmoet in deze combinatie de oprechtheid en ridderlijkheid van het Varken. Het resultaat is een aangename, warme en sprankelende persoonlijkheid die midden in het leven staat. Hij is onafhankelijk en tolerant en zal dus niet snel uit zijn slof schieten. Wel heeft een Waterman-Varken soms het idee dat de wereld om hem draait.

Met de charme en kracht die hij uitstraalt, palmt hij zijn omgeving in. Omdat hij zowel dominerend als sympathiek is, brengt hij het meestal ver. Ondanks de bazige kant van het Varken, zorgt de beminnelijkheid en vrolijkheid van de Waterman ervoor dat hij niet te hinderlijk is. Hij houdt van geld verdienen, maar het is ook iemand die er geen moeite mee heeft het ook snel weer uit te geven. Door zijn hang naar het paranormale en zijn lichtgelovigheid, kan hij soms weleens zweverig overkomen.

In de liefde is een Waterman-Varken iemand die sensueel kan zijn, maar ook iemand die zoveel warmte als een ijsberg kan uitstralen. Maar over het algemeen is hij een gulle minnaar die veel liefde te geven heeft. Maar het is ook iemand die in de gaten houdt dat hij zelf ook zijn aandeel affectie krijgt. Een Waterman-Varken kan nog zou trouw zijn, maar hetr flirten zal hij nooit laten.