Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Tijger

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Trots Ongedurig

Een Waterman-Tijger is grillig en lijkt wel verslaafd te zijn aan verandering. Dit is iemand die houdt vna afwisseling en die er alles aan doet om sleur in zijn leven te voorkomen. Het is een leidersfiguur, maar niet eentje waar veel naar geluisterd wordt omdat hij het liefst zijn eigen weg gaat. Toch is dit wel iemand die populair is en die graag mensen om zich heen heeft. Het liefst mensen die zien hoe goed hij is.

Een Waterman-Tijger kan weleens arrogant overkomen, maar dat is vaak het gevolg van mensen die hem niet zo goed snappen. Oprechte trots zien zij als arrogantie. Wel is het zo dat een Waterman-Tijger zich zekerder voordoet, dan hij in werkelijkheid is, en anderen prikken daar wel eens doorheen. Een Waterman-Tijger is iemand die anderen graag helpt en die veel liefde te geven heeft. Ook is het iemand die moeite heeft om langdurig hetzelfde te doen.

In de liefde is een Waterman-Tijger dan ook iemand die doorlopend geprikkeld en uitgedaagd moet worden om te voorkomen dat hij zijn aandacht verliest. Een Waterman-Tijger is schter ook iemand die snel in vuur en vlam staat. Voor zijn partrner, of voor een ander. Maar ondanks alle vrijheidsliefde die in deze combinatie schuilt, is dit ook iemand die het liefst een veilige, warme haven heeft om in terug te keren.