Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Slang

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

Een zonnige en vrolijke Waterman-Slang is niet alleen een snelle denker, maar ook iemand die vaak antennes lijkt te hebben voor de zwakste signelen. Iemand die intuitief dingen al aanvoelt voordat er duidelijke signalen zijn. Geen wonder dus dat dit iemand is die vaak een enorme mensenkennis heeft en die daar goed gebruik van maakt.

Het is niet zo dat een Waterman-Slang vals of gemeen is, maar het is wel iemand die weet wat hij moet doen om te komen waar hij wil. Tegelijkertijd is hij ook wereklijk begaan met het lot van anderen en is hij als geen ander in staat om mensen te helpen. Hij is spiritueel en geinteresseerd in het paranormale, maar echt zweverig is hij niet. Ze zijn fantasievol en hebben de gave om de juiste dingen op het juiste moment te zeggen. Ze zijn tactvol en diplomatiek, maar ook gehaaid.

In de liefde is een Waterman-Slang iemand die liefdevol is vanuit intuitie, en niet vanuit het hart. Iemand moet 'goed voelen', anders is er geen klik. Een Waterman-Slang lijkt niet geschikt te zijn voor langdurige relaties. Zelf hebben ze soms de neiging om stiekem naast hun relaties op zoek te gaan naar een ander, terwijl ze altijd een zeker wantrouwen hebben naar hun eigen partner toe. Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. wel is dit iemand die warm is en die veel liefde te geven heeft.