Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Rat

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Nerveus Invloedrijk Gezellig Bemoeiziek Charismatisch Aantrekkelijk Zuinig Helder

De combinatie tussen de onafhankelijke en op zichzelf gerichte Waterman en de charmante, charismatische Rat levert een mooi beeld op. Dit is iemand die zowel alleen als in gezelschap volledig op zijn gemak is. De nerveuze trekjes van de Rat worden hier volledig gecompenseerd door de sterke eigenzinnigheid van de Waterman. Een Waterman-Rat is ook iemand die vrijheid en liefde oog in het vaandel heeft. Bovendien is een Waterman-Rat geinteresseerd in het ongewone. Geen wonder dus dat hij geinteresseerd is in het paranormale en het spirituele.

Ondanks de hang naar het excentrieke, is een Waterman-Rat ook iemand die een bovenmatige hang heeft naar geld en welvaart. Maar hij is ook iemand die zijn eigen tekortkomingen vaak goed kent en iemand die probeert niet in zijn eigen valkuilen te trappen. Het is niet iemand die makkelijk over zijn diepste gevoelens praat, maar wel iemand die goed kan luisteren.

In de liefde is een Waterman-Rat iemand die alleen aan zijn partner zijn kwetsbare kant werkelijk durft te tonen. Maar een Waterman-Rat is niet iemand die zich snel thuis voelt in een relatie. Daarvoor is hij te gehecht aan zijn vrijheid en zijn onafhankelijkheid. Dit is niet iemand die zich makkelijk aanpast aan een ander, maar wel iemand die, als hij voor iemand gekozen heeft) volledig van diegene houdt.