Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Paard

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

Een Waterman-Paard is een energieke, meestal wat vluchtige persoonlijkheid die handig, prestatiegericht en ijverig is en die daardoor kan slagen in ieder project dat hij aanpakt. Hij is taalgevoelig en weet, mede door zijn overtuigingskracht, daardoor mensen voor zioch te winnen. Dit is iemand die populair is en die iemand anders niet snel zal kwetsen, tenzij diegene het er naar gemaakt heeft.

Een Waterman-Paard is ondanks zijn prestatiedrang ook iemand die idealistisch is en die de wereld wil verbeteren. Het is een dromer. Iemand die vol fantasieen zit en die zich volop inzet voor de dingen waarin hij gelooft. Hoewel hij heel erg op zichzelf gericht kan zijn, is dit geen egoist. Integendeel zelfs. Een Waterman-Paard houdt van mensen om zich heen en deelt het liefst alles wat hij heeft met anderen.

In de liefde is een Waterman-Paard iemand die vurig en passioneel is, maar niet iemand die romantisch is. Vuur en vlammen moet er zijn! Geen waxinelichtjes... In een relatie is hij niet iemand die zich makkelijk aanpast aan zijn partner. Daarom kiest hij vaak voor iemand die zich aan hem aanpast. Want hoe pragmatisch deze combinatie ook mag zijn, in de liefde wil een Waterman-Paard het liefst dat de dingen verlopen zoals hij dat wil.