Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Os

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Doelbewust Halsstarrig IJverig Stabiel Integer Vernieuwend Wraakzuchtig Vernieuwend

De soepele Watermannatuur ontmoet hier de starheid van de Os. Het resultaat is dat een Waterman-Os meestal iemand is met twee gezichten. Dit is iemand die zich heus wel kan aanpassen en water bij de wijn kan doen, maar dit is ook iemand die koppig zijn eigen koers kan blijven varen. Die tweeslachtigheid zorgt ervoor dat een Waterman-Os het nogal eens moelijk heeft met zijn omgeving, maar nog vaker met zichzelf. Omdat er twee zulke sterke tegenpolen in hem huizen, vindt een Waterman-Os het vaak moeilijk om een keuze te maken.

Een Waterman-Os is iemand die vlijmscherp uit de hoek kan komen. Het is een snelle denker die goed kan praten en die lichtvoetig en dartel door het leven danst. Zijn somberheid houdt hij vaak voor zichzelf. Het gevolg is iemand die zich vaak vrolijker voordoet dan hij zich voelt. Een Waterman-Os is een harde werker die zelf zijn eigen weg en zijn eigen wijze kiest. Niet iedereen vindt het makkelijk om met zo iemand om te gaan.

In de liefde is een Waterman-Os iemand die een partner nodig heeft die hem prikkelt en uitdaagt, want hij verveelt zich snel. Seks, liefde, tederheid en romantiek zijn voor een Waterman-Os soms van secundair belang. Tenzij hij zijn ware levenspartner gevonden heeft, want dan sprankelt hij als geen ander.