Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Konijn

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

EenWaterman-Konijn houdt ervan om kennis te vergaren, slimmer te worden. Wijzer te worden. Maar het is ook iemand die niet teveel risico's wil lopen in het leven. Het is iemand die gefacineerd is in andere mensen en die daardoor veel mensenkennis heeft. Door die kennis kan hij voorkomen dat hij gekwetst wordt, want dat is de archilleshiel van deze combinatie.

Ze zijn gevoelig voor de mening van anderen en snel uit het lood geslagen als ze niet aan de verwachtingen van anderen voldoen. Maar tegelijkertijd is een Waterman-Konijn ook iemand die voldoende karakter en eigenzinnigheid in zich heeft om zichzelf weer aan zijn eigen haren uit het moeras omhoog te trekken. Een Waterman-Konijn krijg je er niet zo heel snel onder.

In de liefde is een Waterman-Konijn iemand die houdt van huis en haard. Home sweet home. Vaak zijn dit daarom mensen die al vroeg kinderen krijgen. Als ze eenmaal gesetteld zijn, komt hun avontuurlijke kant vaak toch naar boven. Ze houden van hun partner en zullen die niet snel in de steek laten, tenzij ze ruw en hard behandeld worden. Een Waterman-Konijn vindt het vaak moeilijk om met mensen om te gaan die niet zo verfijnd en gevoelig zijn als hijzelf is.