Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Hond

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Standvastig Heldhaftig Degelijk Intelligent Moralistisch Tactloos Verwaand Cynisch

een Waterman-Hond helpt, zorgt, verzorgt en biedt troost. Tegelijkertijd is dit ook iemand die tussen de bedrijven door goed voor zichzelf zorgt. Zijn tong is scherp en zijn hart is warm. Hij vindt zichzelf steeds terug in complexe emotionele situaties waarin hij met zijn Sint-Bernhardmentaliteit redding kan brengen. En daar vervolgens uitgebreid waardering voor kan krijgen.

Een Waterman-Hond kan ook egoistisch zijn en kan bot uit de hoek komen als iemand hem kwaad doet. Hij verenigt neurose met productiviteit. Het is een rationele denker die flirt met spiritualiteit. Hij is een bonk energie en steeds in beweging. Zijn humor is zwart en satirisch.

In de liefde is een Waterman-Hond iemand die vaak hoofdpersoon is in amoureuze verwikkelingen met verstrekkende gevolgen. Het is vrijwel nooit simpel huisje boompje beestje. Maar dat mag de pret niet drukken. Hoe moeilijk het ook is, een Waterman-Hond weet altijd wel te genieten. Ze hebben de neiging om als een blok te vallen voor gecompliceerde mensen. Maar ondanks al hun grillen, zijn het liefhebbende en warme partners.