Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Haan

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

Een Waterman-Haan is iemand die vaak heen en weer geslingerd wordt tussen succes en mislukking. Het is iemand van grote tegenstellingen en grote emoties. Van de hoogste toppen tot de diepste dalen. Een Waterman-Haan doorleeft het allemaal. Dankzij zijn veerkracht is hij goed in staat om tegenslag te overwinnen en door zijn hang naar onafhankelijkheid is hij niet iemand die zich door anderen de wet laat voorschrijven.

Hij kan bazig overkomen, maar feitelijk is een Waterman-Haan iemand die zoveel mogelijk in harmonie met anderen te leven. Als hij tegenstand tegenkomt, zal hij eerder in zijn schulp kruipen dan de confrontatie aan te gaan. Hij kan echter niet zo goed tegen kritiek, maar is wel goed in het onderkennen van zijn emoties en gevoelens. Hij is geinteresseerd in bovennatuurlijke zaken, maar is vooral ook een rationele, snelle denker.

In de liefde is een Waterman-Haan iemand die zich niet zo snel aan iemand bindt. Hij begint pas aan een relatie als hij zeker weet (en voelt) dat dit iets is waarmee hij verder komt. Berekenend? Misschien. Maar een Waterman-Haan is vooral ook een warme, levenslustige partner die uitdagingen nodig heeft.