Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Geit

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

Een Waterman-Geit is een combinatie van helderheid en gevoeligheid. Van kennis en grilligheid. Dit is een combinatie die bol staat van de mogelijkheden. De onafhankelijkheid van de Waterman heft de afhankelijkheid van de Geit volledig op. Een Waterman-Geit is iemand die openhartig is en die open staat voor andere mensen. Hij is iemand die makkelijk andere mensen toelaat, maar ook iemand die niet zo heel veel diepe contacten heeft. Een Waterman-Geit is een beetje een fladderaar. Maar wel een leuke.

Hij onderkent zijn eigen tekortkomingen in plaats van ze te ontkennen en probeert te leren van zijn fouten. Wel is dit iemand die enigszins kortzichtig is. Een Waterman-Geit heeft interesse in spiritualiteit, maar moet uitkijken dat hij zich daar niet in verliest. Leven volgens je gevoel is goed, maar af en toe luisteren naar je ratio kan ook geen kwaad. Hij is overdadig in alles wat hij doet. Daardoor komt hij soms een beetje overdreven en onecht over.

In de liefde is een Waterman-Geit iemand die nooit genoeg liefde lijkt te ontvangen. Dit is iemand die verslaafd is aan de aandacht van zijn geliefde. Een Waterman-Geit kun je nooit teveel complimentjes geven. En als een partner niet thuis geeft, dan vindt hij het geen probleem om op zoek te gaan naar een ander. Hij voelt zich vaak vrij als een vlinder. Liefde is iets dat NU is, en hoe het straks is, kun je nu niet zeggen.