Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Draak

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Ontevreden Krachtig Star Geestdriftig Sentimenteel Opschepperig Wantrouwend Succesvol

Een Waterman-Draak kan een ongelooflijke betweter zijn. Maar wel iemand die zoveel charmes en charisma heeft, dat het van hem geaccepteerd wordt. Alles wat hij onderneemt gebeurt met flair en stijl. Ook is hij onverzettelijk. Als hij zegt dat iets gebeurt, dan gebeurt dat ook. En meestal is dat ook zo. Om hun doel te bereiken hebben ze een heel arsenaal aan talenten: humor, diplomatie, logica en de al eerder genoemde charmes.

Een Waterman-Draak is een organisator. In alle aspecten van zijn leven. Hij is scherp en komt meteen ter zake. Naar anderen toe heeft hij vaak een beschermende houding. Hij probeert altijd om het anderen naar de zin te maken, maar laat nooit over zich lopen. Ondanks alle flair is een Waterman-Draak diep van binnen een tobber. Iemand die het moeilijker heeft dan hij laat blijken.

In de liefde is een Waterman-Draak iemand voor wie macht altijd een rol speelt in een liefdesrelatie. Als je seks hebt met een Waterman-Draak lijkt SM nooit ver weg te zijn. Dit is niet iemand die snel van de ene relatie in de andere dartelt. Een Waterman-Draak hoopt dat een liefde voor eeuwig is. Hoe beter hij het in de liefde heeft, hoe gelukkiger hij is. Wel kan hij heel erg jaloers zijn, maar hij zal zijn partner nooit proberen in te perken.