Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Waterman-Aap

Steekwoorden:
Origineel Tolerant Onafhankelijk Eigenzinnig Neurotisch Meedogenloos Ongehoorzaam Eenzelvig Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

Waterman-Aap is een veelbelovende en harmonieuze combinatie. Hij is iemand die originaliteit koppelt aan enthousiasme en die eigenzinnigheid koppelt aan leidinggevende capaciteiten. Dit is iemand die er staat! Iemand die makkelijk andere mensen in beweging krijgt en waar naar geluisterd wordt. Maar het is ook iemand die hard en gemeen kan zijn als iemand hem een strobreed in de weg legt.

Een Waterman-Aap is iemand die over het algemeen gemakkelijk met andere mensen omgaat. Hij is warm en vriendelijk en kan goed luisteren. Maar hij kan nog beter praten. Bovenal is een Waterman-Aap een harde werker, maar niet achter geld en roem aanjaagt. Het zijn menselijke waarden als vriendschap, verbondenheid en integriteit waarvoor hij het snelst warmloopt. Hij heeft voldoende zelfvertrouwen, maar twijfelt soms wel aan zichzelf.

In de liefde is een Waterman-Aap iemand die in een relatie zoveel mogelijk probeert om om conflicten heen te manouvreren. Dit is niet iemand die ervan houdt om ruzie te maken met mensen die dichtbij hem staan. Hetr is iemand die niet buiten liefde kan, en die een partrner zoekt die lief en leed met hem wil delen. Hij zoekt een zielmaat. Een tweelingziel. Met een mindere partner voelt een Waterman-Aap instinctief aan dat er iets mist... Dan is hij liever alleen.