Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Varken

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Ridderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

Een Vissen-Varken is gevoelig en zachtmoedig. Ze zijn dol op luxe en gehecht aan tradities. Ze hebben vaak moeite met de maatschappij waarin wij leven, die voor hen te ruw en te hard is. Hij is verfijnd en gaat met zorg met zichzelf en anderen om. Hij koestert diepe genegenheid voor zijn dierbaren en is gewetensvol loyaal. Deze vredesstichter en diplomaat weet hoe hij met waarbarstige mensen op moet schieten.

Een Vissen-Varken houdt niet van risico's en zal voetangels altijd proberen te vermijden. Hij heeft de neiging om een tikkeltje sentimenteel en somber te zijn, maar het is geen pessimist. Hij houdt van geld, en is bereid daar hard voor te werken. Maar geld uitgeven is ook geen probleem.

In de liefde is een een Vissen-Varken iemand die snakt naar zekerheid. Jammer genoeg worden er in de liefde geen garanties op succes gegeven. Ondanks al zijn diplomatieke talent weet een Vissen-Varken een relatie soms niet op het juiste spoor te houden, hoe hard hij het ook probeert. In bed is hij speels en sensueel en houdt hij van experimenteren. Tederheid en sensualiteit wisselt hij met genoegen af voor heftige seks.