Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Tijger

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

Een Vissen-Tijger besteedt meestal veel tijd en energie aan pogingen om contact te krijgen met het zelf. Ze voelt zich vaak in een hoek gedreven door de onstuimige tijger en zou hem dan ook graag afschudden. Dit is iemand die wil zwemmen in een zee van tijd en ruimte, op zoek naar spirituele verlichting. Een Vissen-Tijger is vrijgevig en loyaal naar mensen om zich heen. Hij stelt zijn hart open naar iedereen, dat maakt hem nogal eens kwetsbaar.

Een Vissen-Tijger is gevoelig en vatbaar voor opmerkingen. Zowel complimentjes als gemene opmerkingen komen vaak hard binnen. Maar een Vissen-Tijger is niet iemand die zich probeert af te sluiten, het is juist iemand die met een open blik de wereld bekijkt en die relatief makkelijk nare ervaring van zich af kan schudden. Hij kan ook lachen om zijn eigen fouten en kan goed tegen kritiek, mits die terecht is. Deze mensen zullen eerder een diplomatieke oplossing zoeken dan dat zij de confrontatie aangaan.

In de liefde is een Vissen-Tijger iemand die zich snel herstelt van amoureuze teleurstellingen. Hij is teder en lief, maar kan ook zijn klauwen in een ander zetten. Ze zijn aantrekkelijk en speels en kiezen het liefst voor een vaste relatie zolang ze weten dat die blijft sprankelen. Ze kunnen maar slecht tegen middelmatigheid en gezapigheid.