Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Slang

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

Dit is een van de meest spiritueel aangelegde combinaties die er bestaat. Een Vissen-Slang is spiritueel, helderziend en uitgerust met een enorme lading intuitie. Hij heeft enorm veel mensenkennis en is bovendien iemand die goed kijkt. Daardoor kan niet iedereen even goed opschieten met een Vissen-Slang. Ze zijn soms een beetje bang voor zijn intuitieve kennis.

Een Vissen-Slang is gevoelig en kan makkelijk gekwetst worden. In zo'n geval kan hij venijnig uit de hoek komen. Een Vissen-Slang is ook besluiteloos. Vaak vinden ze het makkelijker als iemand anders een keuze voor ze maakt. Ze zijn creatief en hebben een scherpe tong. Ze vinden het vaak moeilijk om verantwoordelijkheid te dragen, maar ze kunnen heel goed voor zichzelf opkomen.

In de liefde is een Vissen-Slang iemand voor wie ware liefde geen grenzen kent. Als hij een partner kiest, dan is dat voor het leven. Ze zijn sensueel ingetogen, maar kunnen vlammen van hortstocht. Een Vissen-Slang is iemand voor wie een relatie emotionele diepgang moet hebben. Hij heeft lange rustperioden nodig om zijn voorraad energie aan te vullen.