Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Rat

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Nerveus Invloedrijk Gezellig Bemoeiziek Charismatisch Aantrekkelijk Zuinig Helder

Een Vissen-Rat lijkt iemand die arrogant is. Een bluffer, een betweter. Maar feitelijk is hij juist iemand die zachtaardig, gevoelig en harmonieus is. Dit is een typisch voorbeeld van 'hard van buiten, zacht van binnen'. Juist vanwege zijn gevoelige en kwetsbare kanten, toont hij liever zijn harde buitenkant. Een Vissen-Rat is iemand die sensitief is en die dingen vaak haarfijn aanvoelt, zonder goed uit te kunnen leggen waar dat gevoel vandaan komt.

Zij zijn uiterst spiritueel ingesteld en kiezen eerder met hun hart dan met hun hoofd. Maar dit zijn wel mensen die er vaak moeite mee hebben om een beslissing te nemen. Ze hebben het talent om zich aan te kunnen passen aan hun omgeving, maar het zijn geen kameleons. Deze mensen hebben een sterk karakter en dankzij hun charismatische aantrekkingskracht zullen zij nooit onzichtbaar zijn. Ze houden van gezelligheid en zullen daarom niet veel tijd alleen zijn.

In de liefde is een Vissen-Rat iemand die het liefst thuiskomt in een warm huis vol gezelligheid met een liefhebbende en zorgzame partner. Maar de praktijk is weerbarstig. Vanwege hun overgevoeligheid is lang niet iedere partner geschikt om mee samen te leven. Een Vissen-Rat blijft dan liever alleen. Seksueel gezien hebben zij een voorkeur voor machtspelletjes en houden ze van experimenteren.