Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Paard

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

De krachtige, zelfstandige en prestatiegerichte kant van een Vissen-Paard is meestal alleen maar een buitenkant die de gevoelige, sensitieve en spirituele binnenkant van deze combinatie moet camoufleren. Deze mensen zijn zowel menslievend als begripvol, en daardoor cijferen ze zich vaak weg voor een ander. Ze zijn creatief, behulpzaam en warm. Geen wonder dat ze vaak zo populair zijn.

Een Vissen-Paard beschikt bovendien vaak over ijver en doelmatigheid, waardoor hij het in zijn beroep vaak ver schopt. Als het moet loopt hij niet weg voor verantwoordelijkheid, maar liever is hij onopvallend op de achtergrond bezig. Hij kan eeuwig twijfelen. Het is niet echt een doorzetter. Wel staan zij opgewekt en optimistisch in het leven, hoe groot de tegenslag ook is. Het zijn levensgenieters die blij kunnen worden van kleine dingen.

In de liefde is een Vissen-Paard iemand die bodemloos kan liefhebben. Hij is romantisch en sensueel. Een Vissen-Paard is zorgzaam voor zijn partner, al is hij soms een beetje terughoudend om zich op het liefdesvlak voluit te laten gaan. Een Vissen-Paard is typisch iemand waar meer inzit dan eruit komt.