Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Os

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Doelbewust Halsstarrig IJverig Stabiel Integer Vernieuwend Wraakzuchtig Vernieuwend

Een Vissen-Os menstype houdt er een uitgesproken mening op na. Een mening die vaak gebaseerd is op goed kijken en goed aanvoelen, want dit is een mensenkenner die instinctief lijkt aan te voelen watvoor vlees hij in de kuip heeft. Hij is gevoelig, maar dankzij de aardse nuchterheid van de Os is hij weerbaar en stabiel. Het is een sterke persoonlijkheid die makkelijk contact legt en die warm en vriendschappelijk met anderen omgaat.

Maar een Vissen-Os is ook iemand die houdt van veiligheid, comfort, kennis en respect. Het is iemand die meestal niet zo heel veel goede vrienden heeft, maar wel iemand die enkele diepe, waardevolle vrienden heeft waar hij zijn gevoelens en emoties mee kan delen. Hij komt misschien wat stug over, maar van binnen is dit een aardige, integere, goedmoedige lobbes.

In de liefde is een Vissen-Os iemand die meestal geen eenvoudig liefdesleven heeft. Hij is iemand met een voorliefde voor avontuurtjes en spannende contacten, met alle gevolgen van dien. Hij is wellustig en gepassioneerd, maar in een relatie is dit ook iemand die geborenheid en veiligheid belangrijker vindt dan wilde avonturen. Wel is dit iemand die moeite heeft met een jaloers partner.