Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Konijn

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

De voorliefde van het Konijn om lekker thuis knus op een bank weg te kruipen combineert goed met de gevoeligheid en soepelheid van Vissen. Een Vissen-Konijn is dan ook iemand die zich elegant door het leven beweegt en die grote confrontaties zoveel mogelijk uit de weg gaat. Hij komt vaak precies waar hij wil, zonder hindernissen tegen te komen. Een zeldzaam talent.

Dit is iemand die beter kan luisteren dan kan praten. Maar het is ook iemand die dicht bij zijn gevoel staat en daardoor makkelijker dan veel anderen zijn emoties onder woorden kan brengen. Ze lijken misschien besluiteloos, maar dat komt vooral doordat ze bedachtzaam zijn en een juiste afweging willen maken. Ze zijn spiritueel, maar verliezen zichzelf daar niet in. Hij heeft een sterk karakter, en gaat volledig af op zijn eigen oordeel.

In de liefde is een Vissen-Konijn iemand die op en top romantisch is. Ze geloven nog heilig in de prins op het witte paard. Ze zijn liever alleen dan in een relatie die niet voldoet aan hun hoge eisen. Ze houden van geborgenheid en tederheid en zoeken dan ook vaak een geliefde die net zo vredig in het leven staat als zijzelf.