Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Haan

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

Een Vissen-Haan heeft het unieke vermogen om zich overal aan aan te passen. Hij is dol op verandering en acclimatiseert snel. Hij voelt zich overal thuis. Mensen voelen zich bij een Vissen-Haan meestal op hun gemak. Hij kan het goed met mensen vinden, zonder dat het een kameleon is die opgaat in de achtergrond, daar is dit karakter te sterk voor. Ruzie en conflict jaagt een Vissen-Haan op de vlucht, want dit is niet iemand die er snel voor zal kiezen om de confrontatie aan te gaan.

Hij kan arrogant zijn, zonder het zelf door te hebben. Een Vissen-Haan is echter ook iemandd die onevenwichtig is en een tikkie neurotisch kan overkomen. Enerzijds snakt hij naar rust, maar anderzijds zou hij het liefst dag en nacht bezig zijn. Het is iemand die leeft met pieken en dalen. Hij is dapper en vindingrijk, maar ook creatief en spiritueel. Bovendien is een Vissen-Haan charmant en slim.

In de liefde is een Vissen-Haan iemand die vurig in eeuwige passie gelooft. In een relatie kan hij slecht tegen kritiek van zijn partner, terwijl hij omgekeerd wel de neiging heeft om veel kritiek te geven. Hij is een romanticus die het het liefst gezellig heeft met zijn partner. Als single is hij meestal driftig op zoek naar een nieuwe liefde, want alleen leven past niet goed bij hem.