Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Draak

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Ontevreden Krachtig Star Geestdriftig Sentimenteel Opschepperig Wantrouwend Succesvol

Een Vissen-Draak is altijd in beweging in zijn leven. Gezapigheid en sleur is niets voor hem. Dit is iemand die iedere dag wil voelen dat hij leeft. Met al zijn zintuigen. Een Vissen-Draak is enthousiast, vrolijk en krachtig, maar tegelijkertijd ook zachtaardig en gevoelig. Het is niet iemand die snel over de tenen van iemand anders loopt te dansen. Hoewel hij vaak enorm zeker van zichzelf is, kan hij twijfelen aan de kleinste dingen. Maar als hij een keuze maakt, heeft hij daar maar zelden spijt van.

Hij houdt niet van helve maatregelen en houdt de touwtjes het liefst in eigen hand. Hoewel veel andere Draken vaak nadrukkelijk de voorgrond kiezen, is een Vissen-Draak iemand die meestal niet zo snel voor het voetlicht treedt. Alleen als hij echt iets te vertellen heeft, treedt hij naar voren. Ze kunnen lichtgeraakt zijn, want ze zijn gevoeliger dan ze laten blijken.

In de liefde is een Vissen-Draak iemand die zich van het ene romantische avontuur in het andere storten voor zij eindelijk tot rust komen in een staedy vaste relatie. Het is een vurige lover, met vaak een hoge sex-drive. Als hij bemint, dan bemint hij voor eeuwig. Hij zal een relatie niet snel beeindigen, maar doorvechten tot het eind.