Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Vissen-Aap

Steekwoorden:
Spiritueel Bewust Plooibaar Creatief Opmerkzaam Zelfingenomen Besluiteloos Slim Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

Een Vissen-Aap is meestal iemand die niet zo heel zwaar aan problemen tilt, hoe zwaar de zorgen voor een ander ook soms lijken. Hij is onbelemmerd en vrolijk en vertrouwt op zijn instinct om problemen op te kunnen lossen. Ze zijn evenwichtig en listig: een zeldzame combinatie. Het zijn leiders van nature, maar ze zijn niet uit op macht. Het resultaat is een aantrekkelijk karakter. Iemand die het meestal ver schopt in het leven.

Vissen verleent spirituele elegantie en schoonheid aan de geestige, sneldenkende aap. Hij heeft stijl en klasse, maar dat is ook een tikkeltje buitenkant, want een Vissen-Aap kan ook huichelachtig zijn om calculerend de buit binnen te halen. Ze weten precies hoe ze mensen die ze een streek geleverd hebben te slim af moeten zijn. Ze zijn extravert en graag onder de mensen. Ze houden van geld, maar gaan niet door roeien en ruiten om rijkdom te vergaren.

In de liefde is een Vissen-Aap iemand die vaak epische hartstochtelijke romances beleeft. Ze worden meestal tot over hun oren verliefd, maar verliefdheid gaat over, en wat er dan overblijft is de vraag. Ze zijn evenwel trouw aan hun relatie, en zullen hun partner niet zo snel bedriegen. Misbruik van emoties is voor iedere Vissen-Aap een absoluut taboe.