Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Varken

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Ridderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

Met een Tweelingen-Varken kan het twee kanten uit. Aan de ene kant heb je de speelse oppervlakkige bourgondier die met de nodige zwierigheid door het leven gaat zonder zich veel van anderen aan trekken. Aan de andere kant hebt je iemand die materialistisch is ingesteld en die met zijn handigheid op jacht is naar geld en rijkdom. Want presteren, daar draait het om bij deze combinatie.

Het zijn doorzetters die niet snel bij de pakken neerzitten als het eens tegenzit. Ze zijn emotioneler dan ze eruit zien, al zullen ze dat niet snel toegeven. Tweelingen-Varkens genieten van de goede dingen des levens. In de liefde is een Tweelingen-Varken niet snel tevreden. Hij heeft de neiging om zijn partner te willen veranderen naar zijn eigen evenbeeld, met de nodige conflicten tot gevolg.

Door hun lichtgelovigheid worden ze nogal eens bedrogen. Ze zijn eerlijk tegen hun omgeving, maar vinden het moeilijk om ook eerlijk naar zichzelf te kijken. Ze staan open voor kritiek en advies van anderen, maar ze zijn eigenwijs genoeg om hun eigen pad te kiezen.