Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Tijger

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

Charme, aantrekkingskracht en natuurlijk gezag wordt hier gecombineerd met de grilligheid van Tweelingen. Het resultaat is een combinatie die zichzelf voortdurend terugvindt in situaties waarin de grond in emotioneel opzicht te heet onder de voeten wordt. Niet iedereen kan evengoed omgaan met dit type, dat een groot ego koppelt aan de nodige (zelf-)twijfel.

Ondanks hun opvliegendheid weet de Tweelingen-Tijger in veel gevallen de wereld voor zich te winnen dankzij hun sprankelende charme en natuurlijke verleidelijkheid. De Tweelingen-Tijger is sterk, maar ondanks zijn vele talenten ook lui. Daardoor bereikt hij vaak minder dan hij zou kunnen.

In de liefde is de Tweelingen-Tijger meestal iemand die met name van zichzelf houdt en pas daarna van een ander. Ze zijn het best op hun plek in een relatie met een partner die hen op handen draagt. Het grootste gevaar in een relatie met een Tweelingen-Tijger is sleur, want zonder afwisseling verliest deze combinatie al snel zijn aandacht.