Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Slang

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

De Tweelingen-Slang koppelt bezinning en intuitie met elkaar. Deze combinatie kan het dan ook ver schoppen. Maar een eerste voorwaarde is wel dat de aangeboren luiheid van de Slang en de besluiteloosheid van de Tweelingen in bedwang worden gehouden, want anders is de Tweelingen-Slang iemand die apathisch wacht tot de juiste keuze zich aandient zonder dat er iets gebeurt. De Tweelingen-Slang is iemand die sterke prikkels nodig heeft om tot actie over te gaan.

De Tweelingen-Slang is gesteld op weelde en rijkdom. Tweelingen-Slangen zijn nooit saai. Ze gebruiken zowel hun hersens als hun intuitie om hun leven spannend te houden. Ze zijn overtuigend, slim en geboren winnaars.

In de liefde is de Tweelingen-Slang iemand die iedere partner kan krijgen die hij zou willen. Maar wil hij dat ook? De Tweelingen-Slang voelt zich lang niet altijd op zijn gemak in een relatie. Daarvoor houdt hij ook teveel van vluchtige pleziertjes. Maar heeft de Tweelingen-Slang zich aan iemand verbonden, dan is dat iets waarvoor hij bereidt zich volop in te zetten om daar een succes van te maken.