Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Paard

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

De trots van het Paard, gecombineerd met de wispelturigheid van de Tweelingen levert een veelzijdig getalenteerd karakter op dat bovendien prestatiegericht is. Een Tweelingen-Paard wil daarnaast graag anders zijn. Ongewoon, beter, sensueler en koelbloediger. Want dit type wil graag bewonderd worden.

Hoewel Tweelingen-Paarden een egoistisch element in zich meedragen, zijn het populaire mensen die open staan voor hun omgeving. Anderen beschermen en voor hen zorgen kan zelfs een behoefte van hem zijn. Maar maak hem niet boos, want woedend uitvallen lijkt we leen hobby voor een Tweelingen-Paard.

In de liefde is een Tweelingen-Paard niet iemand die zich snel overgeeft. Hij zoekt de juiste partner, iemand die perfect bij hem past, en ondanks zijn aangeboren twijfel is hij in een relatie iemand die dar voor 100 procent voor gaat. Wel is een Tweelingen-Paard iemand die snel verliefd wordt op een ander.