Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Os

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Doelbewust Halsstarrig IJverig Stabiel Integer Vernieuwend Wraakzuchtig Vernieuwend

De Tweelingen-Os lijkt wel geboren te zijn om verantwoordelijkheid te dragen. De doelbewustheid en stabiliteit van de Os combineert prima met de veelzijdigheid en flexibiliteit van de Tweelingen. Dit menstype is dan ook het best op zijn plek in leidinggevende functies. Het doen van dingen die door een ander worden bepaald is lasting voor dit type.

Ossen zijn over het algemeen wat zwaar op de hand, maar door de speelsheid en vrolijkheid van de Tweelingen is dit een combinatie die een baken is van innerlijke kracht. Bovendien is de Tweelingen-Os een geboren verteller die minder saai is als hij soms overkomt.

In de liefde is de Tweelingen-Os niet zo heel erg romantisch aangelegd. Hij kan soms wat koel overkomen, maar meestal is er sprake van verborgen verlangens. De Tweelingen-Os lijkt geen interesse te hebben voor seks, maar dat komt waarschijnlijk omdat zij moeite hebben om voor hun diepste wensen uit te komen.