Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Konijn

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

Het Konijn lijkt de rem te zijn op het gaspedaal dat Tweelingen heet. De flair en het ongeduld van Tweelingen wordt afgeremd door de voorzichtigheid en beoedzaamheid van het Konijn. De speelsheid van Tweelingen staat haaks op de zwaarmoedigheid die het Konijn met zich meedraagt. Geen makkelijke combinatie dus, een Tweelingen-Konijn.

Maar ondanks al deze tegenstrijdigheden is een Tweelingen-Konijn een stabiel type. Hij heeft oog voor andere mensen en door zijn scherpe hersenen en flexibiliteit is hij een goede werknemer. Maar werk is niet het belangrijkste in het leven van een Tweelingen-Konijn. Dat is huiselijk comfort. De uitdrukking 'my home is my castle' lijkt door een Tweelingen-Konijn bedacht te zijn.

In de liefde is een Tweelingen-Konijn iemand die geborgenheid belangrijker vindt dan wilde passie. Een Tweelingen-Konijn ziet de liefde meestal niet als een luchtig spel, maar als een serieuze zaak waar alles gericht is op het voorkomen van pijn bij zowel zichzelf als de partner.