Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Hond

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Standvastig Heldhaftig Degelijk Intelligent Moralistisch Tactloos Verwaand Cynisch

In de Chinese dierenriem staat de Hond bekend als enigszins tobberig. Door de Tweelingen-natuur wordt dat in de Tweelingen-Hondcombinatie volledig ongedaan gemaakt. Tweelingen-Honden zijn joviaal en degelijk. Het zijn mensen van wie je op aan kunt. Tegelijkertijd kan een Tweelingen-Hond ook iemand zijn die zich laat meeslepen door de oppervlakkigheid van Tweelingen waardoor hij kan overkomen als een botte doordrammer.

Maar over het algemeen is een Tweelingen-Hond fatsoenlijk en recht dor zee. Ondanks hun cynisme zijn ze opgewekt en optimistisch. Ze houden van huiselijke gezelligheid en kunnen over het algemeen niet zo heel goed met geld omgaan. Als werknemer is hij meegaand zolang hij in zijn werk gelooft.

In de liefde is de Tweelingen-Hond iemand die beminnelijk en trouw is. Bovendien is hij op en top romantisch. Van ruziemaken houdt hij niet. Hij is eerder iemand die loopt te sussen en te bemiddelen om conflicten op te lossen.