Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Haan

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

De Tweelingen-Haan is een bazig figuur die door de zachtmoedige Tweelingen-invloed meestal wel gedaan krijgt wat hij wil. Het is iemand met natuurlijk gezag en de uitstraling die daarbij hoort. Een Tweeling-Haan is veekrachtig, en dat is nodig ook, want het leven van deze combinatie verloopt vaak via de bekende pieken en dalen. Maar altijd weer krabbelt hij uit de goot.

In de liefde is de Tweelingen-Haan iemand die een partner met een sterke persoonlijkheid naast zich nodig. Tweelingen-Hanen zijn over het algemeen aantrekkelijke mensen. Ze worden opgemerkt. Anderen vangen hun vibraties en voelen zich fysiek aangetrokken, zonder dat ze precies weten waarom.

Een Tweelingen-Haan is spiritueel aangelegd. Zonder het te kunnen beredeneren voelt de Tweelingen-Haan dingen aan. Door zijn gezag en organisatietalent zien we deze combinatie vaak terug in leidinggevende functies. Het is een snelle denker die je in allerlei verschillende beroepsgroepen tegenkomt.