Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Geit

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

Een Tweelingen-Geit is maar zelden alleen. Dit is iemand die opleeft in het gezelschap van anderen. Ze zijn het liefst omringd door familie en vrienden. Ook houden ze van vrolijkheid. Ze voelen zich ongemakkelijk bij andermans verdriet. Tweelingen-Geiten zijn nieuwsgierig naar anderen, maar niet alleen uit menselijke interesse: ze zijn dol op roddelen. Ze hebben de neiging neerbuigend te doen tegne mensen die ze niet mogen.

Tweelingen-Geiten zijn scherpzinnig en hebben een goed ontwikkeld gevoel voor humor. Ze functioneren het best in kleine groepen en ze zijn artistiek begaafd. Tweelingen-Geiten zie je dan ook vaak terug in creatieve beroepen.

In de liefde is de Tweelingen-Geit iemand die het vaak niet zo heel erg nauw nemen met trouw in een relatie. Ze willen graag met een partner samenleven, maar ze vinden het vaak moeilijk om te leven met de seksuele exclusiviteit die daar meestal mee samengaat. Voor de Tweelingen-Geit is het gras altijd groener aan de andere kant van de heuvel.