Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Draak

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Creatief Scherpzinnig Wispelturig Ontevreden Krachtig Star Geestdriftig Sentimenteel Opschepperig Wantrouwend Succesvol

De actieve, opgewekte Tweelingen-natuur past uitstekend bij het krachtige en geestdriftige karakter van de Draak. Tweelingen-Draken zijn de verpsoonlijking van het begrip 'bravoure'. Ze zijn de zwierige artiesten die met grote ideeen hun leven willen inlkleuren. Alleen bij de uitvoering daarvan gaat het nog wel eens mis, want een Tweelingen-Draak is iemand die liever anderen voor zich laat werken dan dat hij zelf een taak van begin tot het eind uitvoert.

Voor de Tweelingen-Draak is het meestal geen probleem om anderen voor hem te laten werken. Ze bezitten zoveel charme dat ze nauwelijks iets anders nodig hebben. Ze hebben een sterk geloof in zichzelf, maar twijfelen over alles. Naar buiten toe kunnen ze zich soms onmogelijk opstellen. Door hun koppigheid brengen ze zichzelf bovendien onnodig vaak in de problemen. In hun werk zijn het types die na verloop van tijd hun aandacht voor het werk verliezen en op zoek gaan naar een andere baan. Die beter is.

In de liefde is een Tweelingen-Draak iemand die zijn partner op een voetstuk plaatst. Tegelijkertijd is er bijna niemand flirteriger dan een Tweelingen-Draak. Maar het draait om het spel, niet om de vangst. Of beter gezegd: een Tweelingen-Draak wil graag weten dat hij nog altijd geliefd is.