Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Tweelingen-Aap

Steekwoorden:
Handig Flexibel Veelzijdig Ongeduldig Besluiteloos Oppervlakkig Scherpzinnig Wispelturig Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

De speelse Tweelingen wordt gecombineerd met de speelse Aap. Geen wonder dus dat dit een levendige, vrolijke combinatie is waar activiteit en levenslust bovenaan staan. Een Tweelingen-Aap leeft zoals het leven op hem afkomt. Hij heeft geen vooropgezet plan dat hij uitvoert. Eigenlijk doet hij maar wat. Maar wat hij doet, doet hij wel heel goed. Met zijn aangeboren handigheid en improvisatievermogen weet hij overal een oplossing voor te vinden.

Een Tweelingen-Aap breng je niet gauw van zijn stuk, want het is een stabiele persoonlijkheid. En ondanks de nodige twijfels die zij met zich meedragen, weten ze vaak goed wat ze willen. In zijn werk zie je de Tweelingen-Aap vaak terug in leidinggevende functies. Dat lijkt vreemd voor een type dat zo speels is, maar Tweelingen-Apen zijn harde werkers die een natuurlijk verantwoordelijkheidsbesef hebben.

In de liefde is een Tweelingen-Aap geen doorsnee minnaar. Het zal geen toeval zijn dat Markies de Sade een beroemde Tweelingen-Aap uit het verleden is... Hij is veeleisen en wil het liefst dat hij alle aandacht krijgt. In ruil ben je verzekerd van non-stop plezier.