Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Varken

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Ridderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

Nuchter, hardwerkend, edelmoedig en liefdevol tot in het extreme. Dat is een Stier-Varken in het kort. Ze zijn onverzettelijk en wilskrachtig, maar zelden ten koste van anderen. Daarvoor is dit teveel een menstype dat van andere mensen houdt. Het geduld van de Stier en de oprechtheid van het Varken levert een goudeerlijk karakter op.

Door zijn goedgelovigheid en zijn bereidheid om het standpunt van de ander te zien, is een Stier-Varken makkelijk aan het twijfelen te brengen. Een Stier-Varken wil niet lomp of tactloos overkomen, maar drijf hem niet te ver, want dan heb je een geduchte tegenstander aan hem.

Op het gebied van liefde,romantiek, trouw, emotionele diepgang en tederhied zijn Stier-Varkens rijk gezegend. Ze beminnen op een alles-of-niets-manier en nemen daar volop de tijd voor. In hun werk zijn Stier-Varkens goede collega's die het best tot hun recht komen wanneer ze veel met andere mensen samenwerken.