Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Tijger

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

De geest van de Stier-Tijger is ordelijk en gedisciplineerd. Ze willen weten. En ze willen behouden. Die combinatie levert een persoonlijkheid op met veel nuchter, gezond verstand. De Stier-Tijger is iemand die serieus van aard is. Ze zijn sluw, op hun hoede en ze hebben graag de leiding. Maar ze zijn maar zelden arrogant.

De Stier-Tijger is iemand die bescheiden van aard is en die niet snel op de voorgrond zal treden. Het zijn types die trouw zijn aan de mensen om hen heen. In de liefde zijn ze vurig, heftig, sensueel en gulzig. De Stier-Tijger is dan ook een zeer seksuele persoonlijkheid die bemint en bemind wil worden. Wel kan de Stier-Tijger onredelijk jaloers zijn.

De heftigheid en opvliegendheid van de Tijger wordt deels gecompenseerd door het geduld van de Stier, maar kijk uit als je een boze Stier-Tijger tegenover je hebt staan, want ze zullen niet snel opgeven om hun punt duidelijk te maken.