Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Slang

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

Dit is een combinatie die houdt van de schoonheid van het leven. Ze houden luxe, mooie dingen en lekker eten. De Stier-Slang is iemand die overal de tijd voor neemt. Van winkelen tot schoonmaken en van werk tot seks. Verleiding zit de Stier-Slang in het bloed en in bed zijn het sensuele types die feilloos weten te beminnen.

Een Stier-Slang staat niet echt bekend als eerlijk. Een Slang heeft de neiging om hypocriet te liegen tegen zijn omgeving. Daar maakt hij zich meestal niet geliefd mee. De logica en het geduld van de Stier temperen de neiging tot huichelen, maar kunnen het niet volledig uitbannen.

In zijn beroep is de Stier-Slang iemand die kiest voor zekerheid. Geld verdienen beschouwt hij als een serieuze zaak en hij zal niet lichtzinnig met zijn geld omspringen. De Stier-Slang vindt het moeilijk om keuzes te maken en is daardoor niet zo geschikt in leidinggevende functies. Hij komt meer tot zijn recht op plaatsen waar hij van zijn intuitie gebruik kan maken.