Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Rat

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Nerveus Invloedrijk Gezellig Bemoeiziek Charismatisch Aantrekkelijk Zuinig Helder

De Stier-Rat is een wonderlijke combinatie. De volharding van de Stier wordt gekoppeld aan de nervositeit van de Rat. Koppel dat aan de honger naar macht van de Rat en je hebt het proto-type van een politicus. Iemand die dol is op macht, maar die niet over anderen wil heersen. De Stier-Rat is iemand die een enorme aantrekkingskracht heeft, en die dit ook inzet om zijn doel te bereiken. Ze weten wat ze willen en je kunt ze maar beter niet boos maken, want het zijn geduchte vijanden.

De Stier-Rat waardeert goede manieren en is beschermend voor de mensen die hij liefheeft. Deze types lijken bloedserieus, maar als je wat beter kijkt zie je dat het verborgen levensgenieters zijn.

Wie een Stier-Rat aan de haak weet te slaan is een geluksvogel, want in de liefde is de Stier-Rat iemand die sensualiteit en gulzigheid koppelt aan knusse gezelligheid. Wel heeft de Stier-Rat de neiging om zonder reden jaloers te worden.