Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Paard

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

Een Stier-Paard is over het algemeen een heerszuchtig type dat in alle levensdrama's wil schitteren. De werklust van het Paard en de volharding van de Stier zorgen er bovendien voor dat hier iemand staat die weet wat werken is. Stier-Paarden zijun bovendien weg van mooie dingen. Ze zijn materialistisch ingesteld en laten het graag breed hangen. Gelukkig deelt hun omgeving daarin mee.

In de liefde heeft een Stier-Paard een beetje de neiging om vooral van zichzelf te houden. Dat heeft een beetje te maken met onzekerheid, want juist in de liefde voelt deze combinatie zich niet superieur. Ze hebben behoefte aan bevestiging van hun partner en houden ervan om gestreeld en vertroeteld te worden.

Een Stier-Paard kan opstandig worden als er dingen van hem gevraagd worden die hij niet wil. Berg je maar voor hun temperament als het zover is. In hun werk zijn Stier-Paarden praktisch en doelgericht. Kan het niet linksom, dan doen we het rechtsom. Een Stier-Paard blinkt dan ook uit in improviseren.