Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Os

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Doelbewust Halsstarrig IJverig Stabiel Integer Vernieuwend Wraakzuchtig Vernieuwend

Op het eerste gezicht lijkt de combinatie van Stier en Os een zwaarwichtige en onhandelbare combinatie. De gemakzucht van de Stier wordt gekoppeld aan de ijver van de Os en het geduld van de Stier wordt gekoppeld aan de halsstarrigeid van de Os. Maar een Stier-Os is ook iemand die doelbewustheid, vastberadenheid en volharding met zich mee draagt. Het gaat misschien niet zo snel, maar als een klus geklaard moet worden, dan is de Stier-Os daarvoor de perfecte combinatie.

Hoewel de Stier-Os ernstig is, is het tegelijkertijd een aantrekkelijk en verleidelijk type. In de liefde zijn het bovendien gulzige en sensuele geliefden die trouw zijn aan hun partner, mits ze die werkelijk liefhebben. De jaloezie en wraakzucht van de Stier-Os is legendarisch. Zorg er dus voor dat je net zo integer bent als de Stier-Os zelf is.

De Stier-Os houdt van luxe en dit zie je vaak terug in het huis van dit type. In hun werk zie je de Stier-Os met zijn volharding terug in iedere beroepsgroep. De journalistiek, het theater, de verkoop en het onderwijs.