Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Stier-Konijn

Steekwoorden:
Volhardend Vastberaden Sensueel Gulzig Jaloers Zelfvoldaan Gemakzuchtig Geduldig Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

Gericht op zekerheid, en voorzichtig. Dat is een Stier-Konijn in een notendop. De Stier is gericht op zekerheid. Het Konijn is kieskeurig en voorzichtig in alles wat hij doet. Die combinatie zorgt ervoor dat een Stier-Konijn pas ergens voor kiest als hij echt zeker weet dat het de juiste beslissing is.

Hoewel een Konijn bij zijn geboorte een grote dosis fantasie heeft meegekregen, is een Stier-Konijn eerder behoudzuchtig als speels. In de liefde betekent dat dat een Stier-Konijn zich niet zo heel makkelijk blootgeeft. Maar wanneer dat gebeurt, dan is deze combinatie een gulzige geliefde die houdt van charme en geborgenheid.

Ondanks de vastberadenheid van de Stier, is deze combinatie geen knokker. Door de zwaarmoedigheid van het Konijn laat dit type al gauw het hoofd hangen. Hij is plichtsgetrouw en ijverig, maar een Stier-Konijn houdt meer van rust, verfijndheid en knusheid dan van werken.